Olen Jarna Papinniemi, ensimmäinen Suomessa toimiva sertifioitu KonMari Konsultti ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

” Henkilökohtainen KonMari kokemukseni oli elämänmullistava tapahtuma ja sen myötä olen ollut vannoutunut menetelmän puolestapuhuja. KonMari metodin läpikäyminen kaoottisen erityislapsiarjen pyörteissä toi suunnattoman määrän helpotusta ja ajan vapautumista perheellemme tärkeisiin asioihin. Ennen kaikkea sain lisää aikaa keskittyä elämäni tärkeimpään asiaan, pieneen tyttööni, joka on ollut jokaisen ylimääräisen hetken arvoinen. Metodin läpikäyminen selkeytti elämänhallintaa ja opetti löytämään iloa pienimmistäkin arjen asioista. Kokemus oli voimaannuttava ja suosittelen menetelmää jokaiselle joka kamppailee arjen hallinnan kanssa. ”

Vuosia kodintuotesuunnittelijana työskennellessäni opin paljon ihmisen suhteesta tavaroihin. Näiden yhteiskokemusten myötä arvomaailmani on muovautunut ja olen löytänyt ammattijärjestämisestä sydäntäni lähellä olevan väylän jossa voin hyödyntää tietotaitoani asiakkaideni arjen helpottamiseksi. 

KonMari konsulttina ja ammattijärjestäjänä tuon kokemuspohjallani empaattista ja ihmisläheistä kohtaamista sekä luovan alan ammattilaisena vahvat visuaaliset taidot kodin järjestyksen ideoinnissa ja suunnittelussa.