KonMari metodi

KonMari on maailmanlaajuisen suosion saaneen Japanilaisen Marie Kondon kehittämä metodi kodin järjestämiseen.

 

Menetelmän kulmakiviä ovat mm:

  • Visualisoi päämääräsi. Mitkä ovat toiveesi ja unelmasi?
  • Sitoudu päämäärän saavuttamiseen. Voit muuttaa elämäsi vain jos olet itse valmis muutokseen.
  • Käy kotisi läpi järjestyksessä kategoria kerrallaan: Vaatteet, Kirjat, Paperit, Komono (sekalaiset tavarat), Sentimentaaliset tavarat
  • Käy jokainen tavara läpi yksitellen ja kysy itseltäsi tuoko se elämääsi iloa ja palveleeko se toiveita ja päämääriäsi. Kuuntele sydäntäsi.
  • Kohtele tavaroitasi kiitollisuudella ja lempeydellä.

 

Metodiin sitoutuminen ja menetelmän onnistunut läpikäyminen voi muuttaa arkeasi kokonaisvaltaisesti ja muuttaa suhdettasi kuluttamiseen. Luopumiseen keskittymisen sijaan metodissa keskitytään siihen millä elämänsä haluaa ympäröidä.

 

Ympäristölläsi on suuri vaikutus arkesi kokonaiskuvaan. Pienistä puroista voi syntyä suuria jokia joita arjen pyörityksessä on vaikea hallita ja tunnistaa.

 

Menetelmä antaa mahdollisuuden arvioida suhteesi omaisuuteesi uudelleen, mennyttä elämää kunnioittaen ja eteenpäin suunnaten. 

 

KonMari konsulttina minä ohjaan, kannustan ja autan sinua päämääräsi saavuttamisessa. Jokaisen KonMari tarina on henkilökohtainen ja minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään oma tiesi onnistumiseen.

 

Toimintani tavoitteena on auttaa asiakasta pysyviin tuloksiin ja elämänmittaiseen muutokseen.

KonMari konsultointi

Konsultointiprosessi alkaa n. 30min puhelinkonsultaatiolla joka auttaa minua kartoittamaan tilannettasi ja keskustelemaan henkilökohtaisista toiveistasi ja ajatuksistasi. Konsultaatiopuhelun ajankohdan voi sopia lähettämällä minulle viestin.

 

Puhelun jälkeen voimme sopia ajankohdan ensimmäiselle konsultaatiokäynnille jolloin pääsemme kodissasi tuumasta toimeen.

 

Kaikki KonMari konsultaatiot tehdään asiakkaan kanssa yhdessä. Muita järjestämisen palveluja löydät sivulta Ammattijärjestäjäpalvelut.

 

KonMari prosessin pituus vaihtelee asiakkaan tilanteen ja palvelutarpeen mukaan.

Lisätietoja hinnastosta löydät täältä.

gallery/green_consultant